Wil je onder begeleiding snel afvallen met Proslank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jouw voedingsdeskundige Yvonne stel je een doel vast waar je naartoe gaat werken. Proslank is meer dan een dieet: je verandert je leefstijl!

Snel afvallen met Proslank
In verschillende fasen begeleiden wij je naar een gezond voedingspatroon. Verse groenten en normale voeding worden afgewisseld met lekkere Proslank producten. Wij helpen met het samenstellen van passende recepten en geven je advies om je streefgewicht te bereiken en te behouden! Of je nu 5 kilo of 25 kilo wilt afvallen, Proslank helpt je verder!

Afslanken met een Koolhydraat-arm dieet

Proslank produSnel afvallen met Proslankcten bevatten veel eiwitten en weinig koolhydraten. Deze balans brengen wij ook terug in jouw nieuwe eetpatroon. Gelukkig hoef je niet alleen maar te leven op Proslank producten. Samen met ons werk je toe naar een eetritme waarbij je in een goede balans de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Binnen een paar dagen ga je al vet verbranden en zie je resultaat op de weegschaal!

 

Intake Proslank

Proslank: gezonde voedingSnel afslanken met Proslank

De producten van Proslank wissel je af met gezonde voeding. In alle vier fasen van het Proslank programma helpen wij je om gezonde maaltijden samen te stellen die helpen om jouw streefgewicht te bereiken en te behouden. Gaandeweg zullen de Proslank producten worden afgebouwd zodat je weer in een ritme komt met zoveel mogelijk gewone voeding.

 

Ervaren voedingsdeskundigeYvonne consulente Proslank

Yvonne is een ervaren voedingsdeskundige die helemaal thuis is in voeding en gezondheid. Gezond leven zien wij als een missie en brengen deze graag over op onze klanten. Afhankelijk van jouw wens kunnen wij Proslank op verschillende manieren inzetten . Wil je snel afvallen of juist geleidelijk aan afslanken? Omdat iedereen anders is stellen wij een persoonlijk programma op waarbij we kijken naar jouw gezondheid en de juiste voeding met behulp van Proslank.

 

Intake Proslank

Nu ook

Contact

Hoeveveld 29
6584 GH
Molenhoek
Routebeschrijving

06 - 50 25 27 44
info@mooidooryvonne.nl

Volg ons