Behandelingen

Pedicure behandeling:

Behandeltijd tot 60 minuten:

Desinfecteren van de voeten, nagels knippen, overmatig eelt/likdoorns verwijderen, nagels en voeten mechanisch afwerken met de freesmachine, incrA?men en verzorgen van de voeten.

Pedicure Spa behandeling:

Behandeltijd tot 75 minuten:

Desinfecteren van de voeten, nagels knippen, overmatig eelt/likdoorns verwijderen, nagels en voeten mechanisch afwerken met de freesmachine, incrA?men en verzorgen van de voeten. Aansluitend zal de behandeling bestaan uit een heerlijke voetcrub waarna de behandeling wordt afgesloten met een voetmasker. Een uitstekende gelegenheid om uw voeten extra te verwennen.

Schimmelnagel behandeling:

Tijdens deze behandeling zal ik uw voeten desinfecteren waarna de losse nageldelen worden verwijderd (Zie Video). Daarna zal ik het aangetaste weefsel wegvrezen tot aan het nagelbed, daarna stellen we gezamenlijk een behandelplan op. Indien gewenst kunt u daarna kiezen voor een teennagel correctie.

Moderne Teennagelcorrectie:

Tijdens deze behandeling zal ik de teennagel geheel of gedeeltelijk herstellen op verantwoorde wijze (zie video). Met een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Voor dames kan dit worden afgesloten met een prachtige kleurlak of french pedicure.

Nagels lakken:

U kunt bijvoorbeeld na de pedicurebehandeling uw nagels laten lakken. Hiervoor gebruik ik de methode waarbij de lak wordt geseald met een speciale topcoat.

Gelpolish:

Gelpolish, de naam zegt het al, is een systeem tussen lakken en kunstnagels in. Het heeft de duurzaamheid van een kunstnagelsysteem en het wordt aangebracht als het systeem van lakken. De voordelen hiervan zijn dat het veel minder schadelijk is voor de nagels dan het kunstnagelsysteem, dat het er net zo dun uit ziet als het aanbrengen van lak, dat het na het aanbrengen direct uitgehard is en daardoor direct droog is en dat het de uitstraling heeft van een set gelnagels of een acrylset, zeker als u kiest voor French Manicure, dit is met een wit randje. In de winter is dit het systeem voor op uw teennagels omdat u direct weer in de schoenen kunt. Op uw teennagels blijft het zeker wel 6 weken zitten. Op uw handnagels blijft het gemiddeld minimaal 2-3 weken zitten. De nadelen kunnen zijn dat dit product er niet af te halen is met remover. Dit product moet verwijderd worden door middel van aceton, wat slecht is voor de huid, beter is dat ik het er voor u af vijl. Uiteraard kunt u direct weer een nieuwe set laten aanbrengen.

 

Contact

Hoeveveld 29
6584 GH
Molenhoek
Routebeschrijving

06 - 50 25 27 44
info@mooidooryvonne.nl

Volg ons