Tijd voor iets anders

Nadat ik 20 jaar in het bedrijfsleven had gewerkt, werd het tijd voor iets anders. Daarom ben ik een pedicure-, manicuresalon begonnen. Hierin werk ik met verschillende producten, lakken en kleuren. Voor ingegroeide nagels, eelt, likdoorns, mooie nagels of een verzorgende behandeling kunt u bij mij terecht. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn heb ik deze website voor u gemaakt. U kunt mijn tarieven vinden in de prijslijst. Ik ben drie dagen per week geopend, u kunt een afspraak inplannen via Whatsapp of telefonisch. Kijk hiervoor op de Contact pagina. Mijn salon bevindt zich op de begane grond en is dus ook goed bereikbaar in het geval u slecht ter been bent. De koffie staat altijd voor u klaar. Tot ziens in mijn salon.

Mooi met een visie

Een professionele pedicure behandeling bij Mooi Door Yvonne zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten maar verhelpt ook specifieke voetklachten als eelt, likdoorns, kloven en nagelproblemen.

Ook zonder klachten is een pedicure behandeling een ontspannen manier om uw voeten te laten verzorgen en de aandacht te geven die zij verdienen.

Aangesloten bij Provoet

Wij zijn aangeloten bij Provoet. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. ProVoet pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. De ProVoet pedicure en medisch pedicure dragen vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van jouw voeten.