Eiwit dieet

fruitmand

Wilt u af van uw overtollige kilo’s?
Wilt u blijven eten tijdens het afvallen?
Wilt u ondersteuning tijdens uw dieet?
Start dan vandaag nog met het eiwitdieet Proslank!

Het Proslank eiwitdieet

Proslank is een eiwitdieet die gemakkelijk en eenvoudig is en ervoor zorgt dat u die overtollige kiloa’s kwijtraakt en uiteindelijk op uw streefgewicht blijft.

Dit betekent niet dat u minder gaat eten, maar anders gaat eten. U gaat uiteindelijk producten eten die bestaan uit een basis van eiwitten. Bijvoorbeeld spaghetti, andere pasta’s en brood.

Naast de vier maaltijden die u per dag gaat eten, eet u ook een lekker tussendoortje bij de koffie of thee. Al met al, u gaat niet minder eten, maar anders.

Het eiwitdieet bestaat uit vier fases.

  • Fase 1; afvallen
  • Fase 2; het behalen van uw streefgewicht
  • Fase 3; stabiliseren
  • Fase 4; uw gewicht behouden

Voordelen van Proslank:

  • Het eiwitdieet is gemakkelijk en eenvoudig
  • U mag blijven eten
  • Het eiwitdieet is te combineren met uw gezin of met uw werk
  • Proslank heeft variërende eiwitdieet recepten

Afvallen doet u met Proslank. Begin vandaag nog met uw eiwitdieet!

Wat zijn eiwitten

Voordat u begint met het eiwitdieet is het goed om te weten wat eiwitten zijn. Eiwitten zijn zeer belangrijke voedingsstoffen die wij elke dag nodig hebben voor onze stofwisseling. Het zijn bouwstoffen in je lichaam. Eiwitten, oftewel proteïnen, zijn voedingstoffen net als vetten en koolhydraten. De laatste twee zorgen vooral voor energie en eiwitten worden voornamelijk gebruikt voor herstel en opbouw van de spieren. Belangrijke voedselbronnen waar eiwitten inzitten zijn bijvoorbeeld: Vlees, vis, melk, kaas, brood, noten of eieren.

Waarom het eiwitdieet?

Het eiwitdieet is een dieet waarbij u het beste op gewicht blijft. Zoals eerder beschreven, mag u blijven eten, alleen eet u anders. U eet eiwitrijke producten en eiwitten zijn vrij moeilijk te verteren, waardoor u langer een verzadigd gevoel heeft.

Niet alleen heeft u een verzadigd gevoel, ook zijn eiwitten belangrijk voor de spieropbouw. Met meer spierweefsel zorgt u ervoor dat uw lichaam er strakker uitziet.

Voor meer uitleg over Proslank klik op deze link.